ONS RESTAURANT

 

Het restaurant is gelegen in de oude werkplaats van de Slager en toegankelijk via de Wycker Grachtstraat.  Ook hier speelt vlees een belangrijke rol. Chef Alan Oostrom presenteert een menukaart met verfijnde gerechten waarin bijzondere delen van het dier aandacht krijgen. Paradepaardje in de keuken is de Southbend grill, welke zorgt voor een pure smaak van het vlees. 

In Onglet staan eten en drinken centraal, met vlees als rode draad. Desondanks is 30% van onze kaart vegetarisch!

Kerst 2019 

Tijdens 1e en 2e Kerstdag zijn we geopend voor lunch en diner! 

Kerstmenu 2019

Onze menukaart bestaat uit verschillende gerechten in kleinere porties, welke allemaal individueel besteld kunnen worden, maar ook uitermate geschikt zijn om te delen. 

 

Chef Alan laat u graag kennismaken met zijn keuken en heeft alvast een speciaal tweepersoons-arrangement voor u samengesteld met 6 smakelijke gerechten. Persoonlijke selectie van de chef! Kiest u toch liever zelf? Dan raden wij u aan te starten met 2 tot 3 gerechten per persoon.  

 

Eet smakelijk!

Chef Alan's aanbevelingen!

€ 97,50

(voldoende voor twee personen)

6 Gerechten om te delen (te herkennen aan de A),

inclusief een selectie charcuterie.