ONS RESTAURANT

 

Het restaurant is gelegen in de oude werkplaats van de Slager en toegankelijk via de Wycker Grachtstraat.  Ook hier speelt vlees een belangrijke rol.

Chef Alan Oostrom en zijn team presenteert een menukaart met verfijnde gerechten waarin bijzondere delen van het dier aandacht krijgen. Paradepaardje in de keuken is de Southbend grill, welke zorgt voor een pure smaak van het vlees. 

In Onglet staan eten en drinken centraal, met vlees als rode draad. Desondanks is 30% van onze kaart vegetarisch!

Chef Alan laat u graag kennismaken met zijn keuken en heeft alvast een speciaal tweepersoons-arrangement voor u samengesteld met 6 smakelijke gerechten. Persoonlijke selectie van de chef! 

 

Eet smakelijk!

Vanaf 1 oktober serveren we tijdens het diner enkel Chef Alan's aanbevelingen

 

Chef Alan's aanbevelingen!

€ 49,25 P.P. 

6 Gerechten om te delen (te herkennen aan de A),

inclusief een selectie charcuterie. 

 

Lunch Special ( vrijdag, zaterdag en zondag) 

€ 34,50 P.P. 

Sprankelend ontvangst, 3 soorten charcuterie, 3 gerechten om te delen,

tafelwater en koffie of thee na.