OVER ONGLET

In Onglet staan eten en drinken centraal, de rode draad is vlees. Met deze rode draad doen we recht aan de historie van de plek van Onglet, zowel in de winkel als in het restaurant. Onglet is gevestigd in de oude slagerij van de familie Schürmann te Wyck-Maastricht.

 

Voor het menu en assortiment van Onglet zijn we altijd op zoek naar het verhaal achter onze producten, dit verhaal vertellen we graag, hier zijn we trots op. Bij de keuze van onze producten en ingrediënten staat kwaliteit voorop, we kijken verder dan de traditionele steak of ossenhaas, de traditionele gekookte ham of worst en zoeken naar onbekende en bijzondere delen van het dier. Hiermee bevorderen we ook de duurzaamheid van onze voedselketen. 

 

Het restaurant is gelegen achter de slagerswinkel in de oude werkplaats van de slagerij. Reserveren is aan te raden en mogelijk via de reserveringsbutton op deze site of per e-mail via hello@onglet.nl 

www.guyhouben.com_Onglet_fbres-3 lr.jpg
www.guyhouben.com_Onglet_lr-18.jpg

TEAM

Winkel:

Carien van Dijk, Angelina Heppenstrijdt, Noa Benneheij,

Michiel Hazen, Levi Straating, Levy Smit 

Keuken: 

 Robin Hameleers, Nigel Moers, Maud Jelmersma,

Jottum Derks, Dhr. Vandersande en  Alan Oostrom

Service: 

Michiel Hazen, Ross Busser, Daynee Veen, Brian Sluiter, 

Jesper Michels, Jesse Carreno, Tim Sieben en Levy Smit

www.guyhouben.com_onglet_2020_fbres-5.jp
www.guyhouben_edited.jpg
 

VACATURES

Voor de versterking van ons keukenteam zijn wij per direct op zoek naar een

Chef de partie – M/V – Full-time

voor meer informatie over de vacature of direct solliciteren contacteer ons via hello@onglet.nl