top of page

OVER ONGLET

In Onglet staan eten en drinken centraal, de rode draad is vlees. Met deze rode draad doen we recht aan de historie van de plek van Onglet, zowel in de winkel als in het restaurant. Onglet is gevestigd in de oude slagerij van de familie Schürmann te Wyck-Maastricht.

 

Voor het menu en assortiment van Onglet zijn we altijd op zoek naar het verhaal achter onze producten, dit verhaal vertellen we graag, hier zijn we trots op. Bij de keuze van onze producten en ingrediënten staat kwaliteit voorop, we kijken verder dan de traditionele steak of ossenhaas, de traditionele gekookte ham of worst en zoeken naar onbekende en bijzondere delen van het dier. Hiermee bevorderen we ook de duurzaamheid van onze voedselketen. 

 

Het restaurant is gelegen achter de slagerswinkel in de oude werkplaats van de slagerij. Reserveren is aan te raden en mogelijk via de reserveringsbutton op deze site of per e-mail via hello@onglet.nl 

www.guyhouben.com_Onglet_fbres-3 lr.jpg
www.guyhouben.com_Onglet_lr-18.jpg

TEAM

Winkel:

Carien van Dijk, Angelina Leenders, Aimée Oostrom, Mexx Vantoor,

Pascal Smit, Joyce Leijssen, Tim Sieben, Levy Smit 

 

Keuken: 

  Jesse Bos

Jeannot Mbuyamba, Devon Klaasman, 

 Joyce Leijssen, Dhr. Vandersande, Jesse Coolen, 

Sebastian Walschot en  Alan Oostrom

​

Service: 

Loek Meijers, Kim Pardoel, Robin Henckens, 

Daynee Veen, Ross Busser, Tim Sieben, Kiki Coenen

Alex Issa, Gijs Swakhoven en Levy Smit

www.guyhouben.com_onglet_2020_fbres-5.jp
www.guyhouben_edited.jpg
Vacatures

VACATURES

​

Voor de versterking van ons bedieningsteam

zijn wij per direct op zoek naar een

(1ste) Medewerker bediening – Fulltime (38 tot 40 uur per week)

​

 

​

Voor de versterking van ons keukenteam zijn wij per direct 

op zoek naar een

Chef de partie – M/V/O – Full-time 42 uur per week 

​

​

 

voor meer informatie over de vacatures of direct solliciteren

contacteer ons via hello@onglet.nl 

bottom of page