OVER ONGLET

In Onglet staan eten en drinken centraal, de rode draad is vlees. Met deze rode draad doen we recht aan de historie van de plek van Onglet, zowel in de winkel als in het restaurant. Onglet is gevestigd in de oude slagerij van de familie Schürmann te Wyck-Maastricht. 

 

Sinds 14 oktober is ons restaurant gesloten wegens de aangepaste coronamaatregelen. Onze winkel blijft open, we bieden een extra ruim assortiment en afhalen van menu's is mogelijk.

Ook bezorgen we aan huis. 

Reserveren voor het restaurant is op dit moment nog niet mogelijk 

Voor het menu en assortiment van Onglet zijn we altijd op zoek naar het verhaal achter onze producten, dit verhaal vertellen we graag, hier zijn we trots op. Bij de keuze van onze producten en ingrediënten staat kwaliteit voorop, we kijken verder dan de traditionele steak of ossenhaas, de traditionele gekookte ham of worst en zoeken naar onbekende en bijzondere delen van het dier. Hiermee bevorderen we ook de duurzaamheid van onze voedselketen. 

 

Het restaurant is gelegen achter de slagerswinkel in de oude werkplaats van de slagerij. Reserveren is aan te raden en mogelijk via de reserveringsbutton op deze site of per e-mail via hello@onglet.nl 

www.guyhouben.com_Onglet_fbres-3 lr.jpg
www.guyhouben.com_Onglet_lr-18.jpg

TEAM

Winkel:

Carien van Dijk, Angelina Heppenstrijdt, Noa Benneheij,

Michiel Hazen, Dominique Jacobs, Levi Straating, Levy Smit 

Keuken: 

 Robin Hameleers, Nigel Moers,

Jottum Derks en  Alan Oostrom

Service: 

Dominique Jacobs, Michiel Hazen, Ross Busser, Daynee Veen,  

Jesper Michels, Jesse Carreno, Tim Sieben en Levy Smit

www.guyhouben.com_onglet_2020_fbres-5.jp
www.guyhouben_edited.jpg
 

VACATURES

Voor de versterking van ons winkelteamzijn wij per direct op zoek naar een

Medewerker Winkel– M/V – Part-time