Het restaurant is gelegen in de oude werkplaats van de Slager en toegankelijk via de Wycker Brugstraat.  Ook hier speelt vlees een belangrijke rol. Chef Alan Oostrom en zijn team presenteren een menu met verfijnde gerechten waarin bijzondere delen van het dier aandacht krijgen. Paradepaardje in de keuken is de Southbend grill, welke zorgt voor een pure smaak van het vlees.

Ons menu

In Onglet staan eten en drinken centraal,
met vlees als rode draad. Chef Alan presenteert u zijn aanbevelingen menu, bestaande uit 5 - gangen.
Het menu is uit te breiden met keuzegerechten
van de Special-kaart.

Indien u ons op voorhand informeert over uw dieetwensen houden we hier graag rekening mee.

Voor vegetarische gasten hebben we een wisselend vegetarisch menu.

A person is dipping sauce on a dish of food.
A white plate topped with a fish covered in sauce.
A plate of food on a marble table.

WINKEL

DONDERDAG

09.30  17.00

VRIJDag

09.30  17.00

Zaterdag

09.30  17.00

Restaurant

Maandag

18.00  23.00

DINSDAG

18.00  23.00

WOENSDAG

gesloten

DONDERDAG

18.00  23.00

VRIJDag

18.00  23.00

Zaterdag

gesloten

zondag LUNCH

12.30   16:00

ZONDAG DINER

18.00  23.00

contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.