ONS RESTAURANT

Het restaurant is gelegen in de oude werkplaats van de Slager en toegankelijk via de Wycker Grachtstraat.  Ook hier speelt vlees een belangrijke rol.

Chef Alan Oostrom en zijn team presenteert een menukaart met verfijnde gerechten waarin bijzondere delen van het dier aandacht krijgen. Paradepaardje in de keuken is de Southbend grill, welke zorgt voor een pure smaak van het vlees. 

In Onglet staan eten en drinken centraal, met vlees als rode draad. Desondanks is 30% van onze kaart vegetarisch!

www.guyhouben.com_Onglet_fbres-10 lr.jpg
www.guyhouben.com_onglet_2020_fbres-117.
www.guyhouben.com_Onglet_fbres-1 lr.jpg
www.guyhouben.com_onglet_2020_fbres-33.j
www.guyhouben.com_Onglet_fbres-3 lr.jpg
www.guyhouben.com_onglet_2020_fbres-152.